Å nyte naturen på en campingtur kan være mye moro for hele familien eller bare en person alene som leter etter litt R&R. Den følgende artikkelen er full av gode råd du trenger å vite for å gjøre din neste campingtur enklere, mer praktisk og spesielt morsommere!

Vann er avgjørende for din overlevelse når du vandrer i baklandet. Ha med deg vannrensetabletter eller et slags vannfilter som er i stand til å filtrere bort bakterier. Det finnes mange forskjellige typer tilgjengelig i din lokale sportsbutikk. Når du leter etter en vannkilde, sørg for at vannet renner; stillestående vann kan drepe deg hvis det ikke behandles riktig.

Disse store, fargerike oppbevaringsboksene i plast er utmerkede steder å lagre og organisere alt campingutstyret ditt. Mens du er hjemme, oppbevar den i et skap eller garasjen og rett før du drar på campingtur, legg den i bagasjerommet. Den skal holde alt lufttett, tørt og lett tilgjengelig.

Visste du at et enkelt speil kan redde livet ditt? Hvis du er på camping og havner i en overlevelsessituasjon, kan et enkelt håndholdt speil brukes til å signalisere om hjelp mange mil unna. Ikke kjøp standard glassspeil, mange campingbutikker selger speil laget av Lexan som vil flyte og er praktisk talt uknuselige.

For å øke soveopplevelsen mens du camper, ta med en pute som du kan plassere under soveposen. Denne puten fungerer som en barriere mellom deg og den harde bakken der kvister og treknuter kan forårsake merkelige soveforhold. Hvis en pute ikke er praktisk, ta med noen ekstra tepper som du kan brette over på seg selv for å lage en pute.

Hvis du reiser med barn, gi dem muligheten til å hjelpe deg når du kommer til campingplassen. De kan bære utstyr, støtte deg mens du setter opp teltet og leter etter ved. Ikke bare vil det holde dem opptatt og ute av problemer, det vil også være moro for dem.

Navigasjon er nøkkelen når det kommer til camping. Det er viktig å vite hvor du er, og hvordan du kommer tilbake til sivilisasjonen hvis du går deg vill. Ta alltid med et kart over området, og et kompass for å hjelpe deg. Du kan også bruke en utendørs GPS som gir deg navigasjonsinformasjon, samt tilleggsinformasjon som høyde.

Ta med en bandana eller et lite håndkle. Du kan bruke disse som håndklær, oppryddingshåndklær, grytekluter eller alt du trenger klut til. Ta med deg noen når du skal på camping.

Ta med deg en boks med nødvendig utstyr når du skal på camping. Ta med ting som fyrstikker, lommelykt, kokeverktøy og håndrens. Forbered deg på forhånd. Tenk på alle tingene du måtte trenge dager før du drar på reisen, spesielt hvis du vil være langt fra enhver butikk.

Hvilken bedre måte å tilbringe din hardt opptjente ferietid enn et opphold i skogen ved et bål? Forhåpentligvis har denne artikkelen vist deg nye og bedre måter å takle alle de små utfordringene som oppstår ved å gjøre det, og vil gjøre din neste tur enda morsommere.

Teknikker For Den Beste Campingopplevelsen