Å samle familien til et campingeventyr kan være mye moro for alle involverte. Når du planlegger campingturen din, vil det å ha noen gode råd og forslag også utgjøre forskjellen i din glede. Ta en titt på denne artikkelen for å suge inn gode tips som vil få deg ut av døren og i naturen på kort tid.

Disse store, fargerike oppbevaringsboksene i plast er utmerkede steder å lagre og organisere alt campingutstyret ditt. Mens du er hjemme, oppbevar den i et skap eller garasjen og rett før du drar på campingtur, legg den i bagasjerommet. Den skal holde alt lufttett, tørt og lett tilgjengelig.

Før du drar, bruk noen minutter til å lage en sjekkliste over alt du trenger. Det er ingenting verre enn å komme til en campingplass og så finne ut at du ikke har det du trenger for å trives. En sjekkliste er et godt hjelpemiddel mens du pakker. Prøv å begynne å samle ting flere dager før du drar, slik at du har god tid.

Som en høflighet til andre campere, ikke la belysningen stå på over natten, hvis du er i nærheten av andre. Pakk en timer som du kan feste til lysene dine som automatisk slår dem av etter en viss tid. Å la lys stå på over natten er en populær klage blant de fleste amerikanske campere!

Før du drar på campingeventyret, se på værmeldingen på stedet du skal campe. Det finnes en rekke nettsteder som kan gi detaljert informasjon om hva du kan forvente værmessig under turen. Når du vet hvordan været kommer til å bli på forhånd, kan du pakke passende klær og utstyr.

Se gjennom den medisinske dekningen du har. Hvis du drar til en annen stat, må du kanskje ha en annen policy. Å dukke over grensen til Canada kan også forårsake et problem. Semper paratus gjelder ikke bare militæret! Vær forberedt!

Gjør en «jungelfrokost» hvis du tar med barn. Knyt små bokser med frokostblandinger, frukt og juice til trærne. La deretter barna gå på jakt etter frokosten deres når de våkner. Dette er et morsomt spill for barna og gjør campingopplevelsen deres mer interessant.

Hvis du camper med familien din, prøv å finne campingplasser som er dyrevennlige. Dette er en fin måte for deg å få dyrene dine ut i frisk luft. Barna dine vil gjerne ha dyrene dine der med deg, så det kan bli en flott opplevelse for dere alle.

Ta med førstehjelpsskrin. Camping er gøy. Det kan også være litt farlig. Vær alltid forberedt. Små riper og utslett kan være spesielt vanlig ute i naturen. Ta med et førstehjelpsutstyr fullt av alt du måtte trenge. Du vil være glad hvis noe går galt.

Camping er et lærerikt og givende eventyr for barn, og like så for voksne. Som du kan se, trenger ikke å være vanskelig å få mest mulig ut av campingturen. Denne artikkelen har gitt noen ideer for å hjelpe deg med å forberede deg på noen situasjoner du kan støte på og legge igjen bekymringer.

Teknikker For Den Beste Campingopplevelsen