Når du camper, vil du være uten temperaturregulatorer, og komforten til et kjøkken. Så planlegg turen riktig og på forhånd. For tips og forslag om å ha en flott campingtur, fortsett å lese.

Legg ikke igjen spor etter utflukten på campingplassen din, av miljømessige årsaker og som en høflighet til parkfunksjonærer som rydder opp og neste campingmannskap. Sørg for at alt søppel er plukket opp, at du fyller på hull du kanskje har gravd og selvfølgelig at bålet ditt er helt slukket!

Ikke vær redd for å overpakke for barna dine. Å gå på camping kan bli veldig skittent. Nesten alle barn vil ønske å leke i skitt eller gjørme, konstant. Forvent at de er alle nyanser av skitne når dagen går videre. Ta med deg ekstra klær til barna dine. Forbered deg grundig!

Når du tar med hunden din på campingtur, sørg for at den har tilstrekkelig flåttbeskyttelse. Bugs trives i skoger, og mange loppebehandlinger utvider ikke beskyttelsen til å omfatte flått, så spør veterinæren din før avreise om hunden din har alt den trenger og hva du bør gjøre for riktig forebygging og fjerning av flått.

Loet fra tørketrommelens lofilter vil hjelpe deg med å starte et bål. Begynn å samle lo fra filteret i tørketrommelen flere uker før campingeventyret. Plasser en pose i nærheten av tørketrommelen og legg bare lo fra tørketrommelens filter inn i posen hver gang den er full. Denne teknikken lar deg ganske enkelt ta tak i teten du skal bruke rett før du drar på tur.

Samle mer ved enn du tror du kommer til å trenge. Med mindre du går på camping hver dag, har du sannsynligvis ikke en nøyaktig ide om hvordan «nok tre» faktisk ser ut. Du kan alltid legge igjen det ekstra veden i en haug som gave til alle som bruker campingplassen etter deg.

Når man forbereder seg på en campingtur, klarer folk ofte ikke å ta med nok klær. Husk at det ikke vil være noen vaskemuligheter, og du må også tenke på hvordan været til tider kan kreve visse spesifikke antrekk. Du vil alltid være forberedt, så pakk deretter.

Et hendig verktøy som vil gjøre livet ditt enklere når du camper, er gaffatape. Duct tape er veldig nyttig camping, det samme som det er hjemme. Tape kan brukes til å tette hull i sovemadrassen din. Du kan også bruke den til å lappe opp et telt, presenning eller sovepose. Å sette litt på føttene før vandring kan forhindre blemmer. Den kan også brukes i stedet for bandasjer.

Hvis du har problemer med å holde varmen om natten, bruk en lue. Det kan bli kaldt ute i naturen. Så kaldt som det blir, kan det imidlertid være ganske kvelende å holde hodet gjemt i soveposen til enhver tid. Pakk en varm ulllue som du kan bruke mens du sover.

Camping lar deg frigjøre deg fra det moderne livet og dets påkjenninger. Noen ser appellen i dette, andre kan synes det er for vanskelig å leve på minimum. Å planlegge reisen kan gjøre det mye morsommere. Du leser noen av dem i denne artikkelen, så bruk dem!

Teknikker For Den Beste Campingopplevelsen